1280x150CAT

Notícies

Isaki Lacuesta presenta "Entre dos aguas" al cinema Truffaut

Isaki Lacuesta presenta \
bonart girona - 21/11/18
El dia 20 de novembre es va presentar la darrera pel.lícula del reconegut realitzador gironí Isaki Lacuesta titulada "Entre dos aguas" al Cinema Truffaut de Girona.
En la presentació de la pel.lícula hi van assistir el mateix director i la seva dona Isa Campo, que és la coguionista del film i que venien de triomfar amb aquesta pel.lícula al Festival de Sant Sebastià.
També hi van ser presents a la presentació Guillem Terribas i Àngel Quintana, del Col.lectiu de Crítics de Cinema de Girona.
La pel·lícula, que té 135 minuts de durada, té com a escena l'illa de San Fernando i explica les històries de dos germans Israel Gómez i Francisco José i ens posen al dia de com estan aquests personatges, les seves famílies, les seves amigues i xicotes.
El film que reprodueix un testimoni visual i poètic d'un gran realisme, provoca que l'espectador se senti incòmoda davant les situacions realment tenses. En definitiva, com comenta Guillem Terribas "un cinema que crea imatges que destil·len pur cinema i pura realitat".
180x180 px La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...