BONART-817x68px-Màscara
Arriba el Revela\'T Winter Madrid

Notícies

Arriba el Revela'T Winter Madrid

bonart madrid - 21/11/18
EKHO_banner180x180Anunci_Ampudia
El Festival Revela't celebra la seva sisena edició els dies 7, 8 i 9 de desembre i anuncia una nova aventura: el Revela'T Winter Madrid, en un format diferent i a 6 mesos de l'edició de Barcelona, ​​apostant per seguir difonent els valors de la fotografia analògica i poder arribar a molts més amics.

Una Fira comercial amb marques comercials, on podreu proveir de material i accessoris per a la vostra afició en unes dates on ja es pensa en regalar o regalar-se, a més de maket d'artistes que ens vendran la seva obra analògica produïda per ells en exclusiva. Grans exposicions de fotografia, La Creixent del fotògraf argentí Alejandro Chaskielberg i Multiexpo, Tiervald, Monster de Frank Machalowski un reconegut artista alemany o la de Martina Hache, a l'espai Crac, que serà la zona d'Afterwork, quan tanquin la resta d'espais.

Aquestes activitats i més es desenvoluparan en diversos locals de Malasaña un dels barris més actius culturalment de Madrid: La Industrial, Esperit 23 i Dcollab. Els tres molt propers entre ells i en els voltants de la Plaça Dos de Maig, un dels espais oberts més característics del barri.

Et poden
Interessar
...