BannerFCC_Bonart

Exposicions

Instal·lació artística de Javier Balmaseda al Terracotta Museu

Instal·lació artística de Javier Balmaseda al Terracotta Museu
La-Galeria-201602-recursmarta-sentis-bonart-180x180
bonart - la bisbal d'empordà - 22/11/18
El Terracotta Museu, carrer Sis d'Octubre 99 de Bisbal d'Empordà, presenta del 24 de novembre de 2018 al 3 de febrer de 2019 la instal·lació artística La ruta migratòria. Una singularitat paisatgística, obra de l'artista d'origen Cubà amb residència a Andorra Javier Balmaseda (Cuba, 1971).

Es tracta d'una instal·lació artística d'una gran espectacularitat que reprodueix un fragment de carretera a escala 1:1, i amb unes dimensions totals de 10 metres d'allargada per 4 metres d'amplada. La singularitat recau en el fet que l'asfalt està format per milers de crancs negres de ceràmica amuntegats els uns sobre els altres. Com s'explica en la nota de premsa (adjunta) es tracta d'una obra de crítica social amb una mirada als actuals èxodes migratoris.

Javier Balmaseda és un artista polifacètic que també utilitza el dibuix, la pintura i l'escultura com a formes d'expressió artística, la seva obra s'ha pogut veure en exposicions individuals i col·lectives d'arreu del món. Fou un dels tres artistes escollits per exposar al Pavelló d'Andorra de la Biennal de Venècia del 2013.

A la imatge, instal·lació artísitica de Javier Balmaseda al Terracotta Museu (Foto Yurian Quintanas).

Et poden
Interessar
...