FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Fer-se lloc al desert" a la Fundació Arranz-Bravo

Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Eude, generic
“Fer-se lloc al desert” es pot veure a la Fundació Arranz-Bravo de L’Hospitalet de Llobregat del 29 de novembre del 2018 al 10 de febrer del 2019.

La Fundació Arranz-Bravo serà el marc de l’exposició Fer-se lloc al desert, dels artistes Toni Molins i Raúl Páez. El curador (també artista) de la mostra, Biel Llinàs, afronta el desafiament d’articular un potent diàleg discursiu bastint una terra de ningú, un in-between metafòric i erm, sense límits definits: un desert on cal fer-se un lloc.
És en aquest erm conceptual on, segons Llinàs, s’entrellacen els universos creatius d’en Raúl Páez i en Toni Molins. D’una banda, Molins, principalment pintor, fa temps que investiga les veladures en el seu llenguatge visual, treballant des de les transparències dels teixits fins al caràcter translúcid de la cinta adhesiva. De l’altra, Páez treballa principalment amb instal·lacions, on incorpora una àmplia gamma d’elements carregats de simbologia (foc, aigua, armes blanques, banderes, etc.) que afegeixen capes de significat a les seves peces. Tots dos artistes treballen també l’art-acció, i sovint el desplacen fins a zones limítrofes, allunyades de la centralitat.
Aquesta confluència de vitalitat, immaterialitat i marginalitat és conceptualment una de les potes que, sumades a les característiques formals i a la reflexió sobre la pròpia producció artística, articulen el relat curatorial de Biel Llinàs a Fer-se lloc al desert.

A la imatge, Rául Páez. Enemy, 2018.
Jordi Garrido

Jordi Garrido (Barcelona, 1991) és historiador i crític d’art. Ha comissariat exposicions a la Fundació Arranz-Bravo, al Museu de l’Hospitalet, al Centre d’Art Tèxtil Grau-Garriga, al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, i col·laborant amb el festival LOOP, entre d’altres. Combina la investigació de les segones avantguardes a Catalunya amb l’art actual, participant recentment en llibres i publicacions sobre ambdues temàtiques. 

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1