BannerFCC_Bonart
Museu del Disseny: Jornades dissenyant futurs en temps d\'emergència

Notícies

Museu del Disseny: Jornades dissenyant futurs en temps d'emergència

bonart barcelona - 06/12/20
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner_MarDeFons_Bonart_180x180
Els dies 9 i 10 de desembre a partir de les 18.00h en streaming pel canal de Youtube del Museu del Disseny podreu assistir a les jornades“Dissenyant futurs en temps d’emergència”. Un conjunt de ponències i debats per visualitzar estratègies, maneres i recursos del disseny. Amb la voluntat de fer palès que el disseny pot contribuir a fer que el futur probable, aquell que sembla més factible que esdevingui, s'assembli el màxim possible al futur desitjable: aquell que aposta pel bé comú.

Aquestes seran les cinquenes jornades de cicle Disseny per viure, comissariades per l'Òscar Guayabero, i esdevenen aquest any una activitat paral·lela a l'exposició Emergència! Dissenys contra la COVID-19.

Es comptarà  amb les ponències d’ Elisabet Roselló, fundadora de Postfuturear; d’Andreu Belsunces i David H. Falagán de Port-0; i de l’arquitecte Pablo Martínez de 300.000 km/s.

Es presentarà l’estudi impulsat per ESDESIGN El disseny, de medi a mediador i es debatrà amb els docents que el signen Mireia González, directora del Programa en Direcció i Creació de Marques de Moda; Esther Rico, dissenyadora i economista; Bernat Sanromà, director creatiu i consultor estratègic de marques.

Presentaran part dels projectes que es poden veure a l’exposició Emergència! Dissenys contra la COVID-19, la dissenyadora de moda Miriam Ponsa; l’investigador en disseny Oriol Ventura i l’enginyer d’I+D, Arnau Valls; el dissenyador gràfic, Aleix Artigal de Familia; el dissenyador industrial Pep Trias de Morillas i Covidmakers; i Agustí Chico enginyer i director de Laboratoris Transversals del Centre tecnològic Eurecat. Tots ells participaran a la taula rodona Escenaris postcovid i possibles futurs del disseny o disseny de futurs.

Canals d'emissió:

Dia 9: https://youtu.be/tK4TJoahQGo

Dia 10: https://youtu.be/Q7Qmb00yzV4

 Més informació i programa complet

Et poden
Interessar
...