banner-elscatala-817x88px
Agustí Puig presenta \

Exposicions

Agustí Puig presenta "Creant una pròpia cosmicitat" dins del programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas

bonart terrassa - 27/11/18
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaImpremta Pages - banner-180x178
Del 29 de novembre al 10 de febrer del 2019 el Centre Cultural Terrassa presenta Creant una pròpia cosmicitat d'Agustí Puig.

A l'acte de presentació hi intervindran Agustí Puig, artista, Natàlia Chocarro, adjunta de Direcció d’Art de la Fundació Vila Casas i comissària de la mostra, i Adrià Fornés, director del Centre Cultural Terrassa. Aquesta exposició s'emmarca en el programa Itiner'Art de la Fundació Vila Casas, que ofereix exposicions itinerants d'autors contemporanis catalans i forans que mantenen una estreta relació amb el territori.

A "Creant una pròpia cosmicitat", Agustí Puig presenta una selecció d'obres creades per aquesta ocasió on el pas del temps, la condició fugaç de l’ésser humà o la constant resistència a l’omissió de la memòria mitjançant la perpetuïtat del gest esdevenen protagonistes.

Autor d’una obra prolífica i versàtil, que ha sabut experimentar amb nombroses disciplines artístiques tals com la pintura, l’escultura, el dibuix, la ceràmica o el gravat, l’actual proposta d’Agustí Puig es perfila com un assaig visual que recorre les principals temàtiques de l’autor.

La memòria del gest, primigènia, inapel·lable i il·limitada, s’estén amb determinació sobre la matèria i abraça els vestigis mil·lenaris d’aquells que ens precediren i dels quals en som deutors. Prendre el seu llegat per avançar és el que ens proposa l’autor.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021