BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Patrimoni Immaterial en la pintura de Ricardo Pecharromán"

\
La-Galeria-201602-recurs180x180-cat
bonart - pasarón de la vera - 28/11/18
El Museu de la Fundació Pecharromán presenta, amb motiu de l'Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018, la col·lecció "Patrimoni Immaterial en la pintura de Ricardo Pecharromán" fruit d'un caràcter innovador i pioner en les últimes tendències artístiques.

Pecharromán presenta, fins al 31 de març del 2019, una col·lecció amb una estètica artística diferent i sorprenent al mateix temps en què es manifesta com en tantes obres anteriors amb sentit europeista, recordem "Madrid Capital Europea de la Cultura", "Els Dotze Europeus" o "Pecharromán amb Carles V ".

És en el camp de la promoció on Ricardo Pecharromán troba el seu espai per unir-se a l'esdeveniment amb una col·lecció d'obres plena de simbolismes imaginaris i creatius per endinsar-se en la representació del Patrimoni Immaterial. Pintures fantasioses d'una figuració desordenada i evocadora encaminades a un Patrimoni com diem Immaterial, però també immortal que podem veure representat en obres com "Tradicions orals", "Sabers de l'art" i "La dansa", altres també són concloents de l'immaterial com "Abans i després de la cursa de braus", "Etnoastronomia" o "Mascara per a un ritual" entre algunes més.

Et poden
Interessar
...