banner-elscatala-817x88px
Art urbà en paper, a la galeria Plastic Murs

Exposicions

Art urbà en paper, a la galeria Plastic Murs

bonart valència - 03/12/18
Baner_Esteva_Bonart_360x356thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
La galeria Plastic Murs, carrer Dénia 45 de València, presenta del 14 de desembre al 25 de gener la mostra col·lectiva València en paper 2, que reuneix les obres dels artistes Abel Iglesias, Antonio Tone, Ausiàs, César Gaudi, Dafne Tree, Deih, Dulk, Emak, Fresh, Juan2, Julieta XLF, Lolo Fònic, Miedo12 i Pro176.

L'Art Urbà gaudeix actualment d'un nou boom. El seu abast en xarxes socials, la presència en campanyes publicitàries o l'interès per part d'institucions locals per acostar-se a un públic més jove, associant els seus esforços culturals a la no fa tant cultura underground i de carrer, han contribuït en bona mesura a la seva popularitat.

L'exposició València en Paper reuneix 14 artistes de l'escena urbana de València el treball ha transcendit els límits de la mateixa i pot trobar-se en murs de qualsevol lloc del món. Convidats per festivals d'art urbà repartits pels dos hemisferis, les seves obres es mostren en galeries, fires d'art contemporani i museus. L'art urbà i el graffiti de la nostra ciutat no tindrien el reconeixement i prestigi de què gaudeixen si aquests artistes no haguessin deixat en els seus carrers seves intervencions.

Abel Iglesias, Antonio Tone, Ausiàs, César Gaudi, Dafne Tree, Deih, Dulk, Emak, Fresh, Juan2, Julieta XLF, Lolo Fònic, Miedo12 i Pro176 s'apropien per a l'ocasió dels murs de la galeria, mostrant una selecció d'obres en petit format, esbossos, dibuixos i pintures sobre paper.

A la imatge, obra d'Abel Iglesias.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells