FCC-Segell-banner4
Doble inauguració a la Fundació Vall Palou

Exposicions

Doble inauguració a la Fundació Vall Palou

bonart lleida - 06/12/20
Impremta Pages - banner-180x178mossos-300x300
El dia 3 de desembre va tenir lloc una doble inauguració a la Fundació Vall Palou de Lleida: "Màquines poètiques: Duchamp, Man Ray i Picabia" i "Teresa Vall Palou: Volva de pols, cuca de llum" ambdues comissariades per Pilar Parcerisas.

Les exposicions donen per finalitzada la programació de 2020 i demostren la feina museística que ha realitzat la Fundació des de la seva nova direcció sota la comissària i historiadora de l'art Pilar Parcerisas.

"Màquines poètiques" presenta una selecció de peces inèdites a Lleida dels artistes internacionals Duchamp, Man Ray i Picabia, algunes d'elles passen a formar part de la col·lecció privada de la Fundació Vall Palou.
Pel que fa a l'exposició "Volva de pols: cuca de llum", es tracta de l'obra artística de l'artista i presidenta de la fundació, Teresa Vall Palou que reuneix una curosa selecció, en paraules de la comissària: "Són obres en què el color determina la forma, en què l'impuls i l'energia vital llisquen sobre la tela impregnada de color i el que podria ser un caos descontrolat i atzarós acaba regit per una gran contenció."

A la imatge, obra de Teresa Vall Palou.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-