Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Carlota Marquina busca un lloc on quedar-s'hi a la galeria H2O

Carlota Marquina busca un lloc on quedar-s\'hi a la galeria H2O
bonart barcelona - 07/12/18
La galeria H2O, carrer Verdi 152 de Barcelona, presenta de l’11 al 24 de desembre de 2018 la mostra individual de Carlota Marquina Debe Haber... Un lugar para quedarse. És fàcil imaginar a la Carlota asseguda davant una taula plena de papers de diferents grandàries i colors. Velles pàgines de revista, pots de tinta xinesa, quatre pinzells, tisores i cola. En definitiva, tot el que ella necessita perquè la seva imaginació voli mentre compon els seus collages i els Talking Heads sonen a l'iTunes. I és que Carlota, des de sempre va saber trobar el seu lloc al món envoltada d'aquests petits objectes que encara avui s'acumulen meticulosament ordenats a les prestatgeries de casa seva. Un univers plagat de referències i records que li serveixen per crear aquestes peces d'aparença senzilla, gairebé tímida, però que en realitat ens ofereixen un relat sensible amb ressonàncies de Le Corbusier, Joan Miró, Tibor Kalman, Joan Brossa, David Bowie i Henri Matisse... Als seus petits collages Carlota demostra que existeix un món que encara s'esforça per recordar que la bellesa està a tot arreu. Fins i tot en aquells llocs on els altres no sempre sabem apreciar. Carlota Marquina és directora d'Art i dissenyadora gràfica. Després de cursar estudis a l'Escola Massana de Barcelona, inicia la seva activitat professional realitzant treballs de disseny gràfic i imatge corporativa als sectors de la moda, arts escèniques i productes de gran consum. Durant set anys col·labora en el departament de disseny de la firma de perfumeria Myrurgia,
en treballs de packaging de fragàncies i productes de cosmètica.
 Al 2008 forma part del Jurat dels premis Laus organitzats per l’ADI-FAD.
 Com a Directora d'Art, actualment coordina el departament de disseny gràfic i imatge de la firma nanimarquina i participa en diversos projectes de desenvolupament i comunicació empresarial.
 Des de fa uns anys es dedica a l'activitat artística del collage i forma part de la Societat Barcelonina de collage. “El paper em transporta a la meva infància, al meu primer amor, al desamor, a l'olor dels records.
En aquest ordre i aquest desordre em reflecteixo. Fer collages em transporta a una espècie d'equilibri. M'enganxa a la idea de descriure les meves alegries i les meves penes com en una lleu borratxera”. A la imatge, collage de Carlota Marquina.
banner-oro-180x180-geneImpremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal