FCC-Segell-banner4
Curs de retrat de Merche Gaspar a Subex

Notícies

Curs de retrat de Merche Gaspar a Subex

bonart barcelona - 18/12/18
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-Anastasia-180x180px_v1-cat
Subex Galeria d'Art del carrer Mallora, 253 de Barcelona organitza del 26 de gener al 30 de març del 2019 un curs de retrat a càrrec de Merche Gaspar, pintora i retratista de la família Grífols, el doctor Broggi, entre altres. El curs consta de deu sessiones de tres ores cadascuna, que seran els dissabtes de 10.30 a 13.30 h. Les places són limitades a 10 persones. Es disposarà de model professional per les sessions en què es requereixi. Al final del curs, cada alumne realitzarà un retrat de la seva elecció.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ​​Merche Gaspar obté una beca de “Joves Creadors” de la Generalitat de Catalunya per continuar els seus estudis al National College of Arts and Design de Dublín (Irlanda). Completa la seva formació amb estudis de Postgrau en pintura al Bristol Polytechnic, University of the West of England (Regne Unit). Ha compaginat la seva carrera artística amb la seva carrera docent.

La seva obra ha estat adquirida per institucions com la Universitat de Barcelona, ​​el Comú d’Encamp, l’Institut Quimic de Sarrià i la Fundació Grífols, a més de formar part d’importants col·leccions privades. Ha estat guardonada en les edicions XIV i XIX dels Premis de Dibuix Sant Lluc de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021