FCC-Segell-banner4
La capital francesa de finals de segle entra a la Sala Parés

Exposicions

La capital francesa de finals de segle entra a la Sala Parés

bonart barcelona - 19/12/18
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021q2w-MKl4
La Sala Parés presenta Paris a Parés, una exposició d’artistes de finals del segle XIX vinculats a la capital francesa i a la galeria.

En motiu de l'exposició, la galeria organitza un cicle de concerts de piano que se celebra tots els dijous, divendres i dissabtes del mes de desembre de 2018 a les 19.00 h. L’exposició “Paris a Parés. À la recherche de la Ville Lumière”, que es pot visitar a la galeria del carrer Petritxol fins al pròxim 5 de febrer, posa de relleu la importància de la Sala Parés en la introducció de modernitat pictòrica a Catalunya, amb obres de Santiago Rusiñol, Ramon Casas, Isidre Nonell o Ricard Opisso, entre molts altres artistes.

Amb l’objectiu de vincular pintura i música, la Sala Parés organitza un cicle de concerts de piano gratuïts, especialment dedicats a composicions franceses, cada dijous, divendres i dissabte de desembre a les 19.00 h, en col·laboració amb el Conservatori del Liceu i l’Associació Amics del Liceu.

A més, els dissabtes de desembre al migdia la Sala Parés organitza concerts de piano i veu, amb un baríton i una soprano que interpreten peces de Beethoven, Verdi, Mozart, Rossini o Puccini, i visites guiadesa l’exposició.

A la imatge, Rafael Durancamps, "Place de la Concorde".

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88