Expo Josep Coll 2022 baner
Rosell Meseguer, nova artista resident a Addaya

Notícies

Rosell Meseguer, nova artista resident a Addaya

bonart alaró - 19/12/18
2Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catBanner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Rosell Meseguer (Alacant, 1976) és la nova artista resident a Addaya Centre d'Art Contemporani.

Rosell Meseguer (Alacant, 1976) viu i treballa a Madrid. És artista visual i Doctora en Belles Arts per la Universitat Complutense de Madrid, on actualment és docent. En la seva obra analitza la creació de metodologies de documentació que ha anat desenvolupant des de 2001 a estades de recerca al Moma, Nova York; Tate Britain, Londres; Centre Georges Pompidou, París o Cannonball, Miami, entre d'altres.

La seva obra està en col·leccions com la del CA2M. Centre d'Art Dos de Maig de Madrid; Fundació AENA; Reial Acadèmia d'Espanya a Roma; col·leccions privades als Estats Units (Board Whitney Museum, Nova York), Amèrica Llatina i Espanya (Assegurances DKV). Al 2017 l'Institut Valencià d'Art Modern, IVAM, Unicaja i la Fundació Ankaria també van adquirir obra de l'artista.

Durant la seva estada a Addaya Centre d'Art Contemporani, continuarà amb la seva investigació sobre l'arquitectura militar de costa, que realitza des de 1999 (projecte: Bateria de Cendres), el mateix s'articula en tres blocs: arquitectura a ex-colònies, la Guerra Civil i la seva relació amb els búnquers de la Segona Guerra Mundial i la Guerra Freda.
Actualment la continuació del mateix (projecte: La dissuasió. La Marea i el límit) ha rebut el Premi Edició de la Fundació Pilar i Joan Miró de Palma per a ser desenvolupat en el període 2018-2019, comptant amb la col·laboració del comissari Fernando Gómez de la Costa. També es troba en preparació una exposició individual a Las Cigarreras d'Alacant que es va a inaugurar aquest mateix desembre.

A la imatge, obra de Rosell Meseguer.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1