FCC-Segell-banner4
L\'últim projecte d\'Isabel Muñoz, a Galeria Blanca Berlín

Exposicions

L'últim projecte d'Isabel Muñoz, a Galeria Blanca Berlín

bonart madrid - 20/12/18
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBaner_Viladot_Bonart_360x356
La Galeria Blanca Berlín, carrer Llimona 28 de Madrid, presenta a partir del 17 de gener la mostra Els unicornis existeixen d'Isabel Muñoz.

Isabel Muñoz va ser convidada a participar al Festival Planche(s) Contact 2018 amb l'encàrrec de realitzar un projecte sobre la seva particular visió de la ciutat francesa de Deauville, escenari del festival. Per la seva proximitat a la costa normanda i la fama de les seves carreres eqüestres, i fascinada per l'elegància i el misteri del mític animal, Muñoz va triar treballar al voltant de la figura del cavall i el mar, fusionant en ocasions l'animalitat amb la humanitat.

No és la primera vegada que Isabel indaga en la relació de l'ésser humà amb la natura i amb altres animals. En Àlbum de família, mostra que es va exhibir a la galeria el 2016, la fotògrafa va situar davant del seu objectiu a diferents primats, bonobos, ximpanzés, goril·les ... als que va aconseguir retratar com el pont que ens uneix a la resta de les espècies, el més proper a nosaltres mateixos.
Al festival normando, Isabel va prosseguir amb la seva inacabable i gairebé obsessiva investigació sobre el cos i el moviment com una forma de comprendre el món. En paraules del comissari de la mostra de Deauville, François Cheval, "... sense cap por, Isabel Muñoz reinventa el Centauro [...] Les formes, els músculs, es confonen en un entrellaçat de tonalitats contrastades. El poder es conjuga amb l'elegància en un món finalment reunificat ". Després de la seva visita a l'exposició, una nena de 11 anys va deixar una nota escrita en el llibre de visites: "Amb aquestes fotos, podries pensar que els unicorns existeixen".

Igual que en exposicions anteriors, Isabel Muñoz edita una selecció numerada de quatre imatges d'aquesta sèrie en format petit (platinotipia b / n 40 x 40 cm) i preu reduït, amb l'objectiu d'apropar la seva obra també al públic no col·leccionista. Aquestes obres estaran disponibles fins a la finalització de la mostra en Blanca Berlín. Consulteu amb la galeria per a més informació.

A la imatge, obra de Blanca Berlín.

Et poden
Interessar
...

817x68