BannerFCC_Bonart
Elisava crea més de 200 peces durant la marató creativa internacional

Notícies

Elisava crea més de 200 peces durant la marató creativa internacional

bonart barcelona - 22/12/18
Banner_180x180BONART_180x180
Elisava crea més de 200 peces durant la marató creativa internacional. El sorprenents resultats de 400 alumnes realitzats en un període express de 3 dies s’exposen durant el dia 21 de desembre de 2018 al recinte escolar.

Prototips de nous òrgans humans fets amb tecnologia cyborg, un mural de grans dimensions fet amb una tècnica centenària japojesa, tótems de 2m d’alçada a l’estil de les cultures ancestrals, noves textures fetes a partir d’algoritmes, impressions 2D que es visualitzen com en 3D entre d’altres.

Més de 400 estudiants de 3r i 4t de Disseny i Enginyeria d’Elisava, Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, i 20 tutors internacionals han participat a la marató creativa internacional. Durant 3 dies han investigat i experimentat noves tècniques i processos en el camp del disseny a través de 25 workshops impartits per dissenyadors convidats de tota Europa.

Els alumnes han treballat en projectes amb una data d’entrega molt ajustada com si es tractés d’un encàrrec professional real. Els resultats d’aquests 3 dies intensos de creació han culminat en més de 200 peces expositives des de prototips de nous òrgans humans fets amb tecnologia cyborg, un mural de grans dimensions fet amb una tècnica centenària japojesa, tótems de 2m d’alçada a l’estil de les cultures ancestrals, noves textures fetes a partir d’algoritmes, impressions 2D que es visualitzen com en 3D, entre d’altres peces audiovisuals, fotografies i maquetes.

Amb aquesta iniciativa l’Escola posa de relleu el potencial del disseny i la creativitat com element transformador de la societat amb propostes que milloren l’entorn i la qualitat de vida dels ciutadans.

A la imatge, alumna de l'escola Elisava.

Et poden
Interessar
...