banner-elscatala-817x88px
Últims dies per veure la Verge de la Rosa al Teatre-Museu Dalí

Notícies

Últims dies per veure la Verge de la Rosa al Teatre-Museu Dalí

bonart figueres - 03/01/19
Nial nou-180x178180x180
Últims dies per veure la Verge de la Rosa al Teatre-Museu Dalí de Figueres. El dia 6 de gener, dia de Reis, és l’últim dia per poder contemplar al Teatre-Museu Dalí de Figueres l’obra provinent del Museo del Prado, Verge de la Rosa (c. 1517), de Rafael.

Dalí-Rafael, un somieig prolongat és el títol de l’exposició que la Fundació Gala-Salvador Dalí va inaugurar el 26 de novembre de 2018 amb motiu d’aquest préstec temporal del Museo del Prado, emmarcat en el programa De Gira por España per commemorar el seu bicentenari. A partir del 7 de gener i durant una setmana la sala de l’exposició romandrà tancada i se substituirà aquesta obra per un oli de Dalí començat a la seva etapa místico-nuclear en què l’admiració de Rafael també hi és present. El seu títol i característiques s’anunciaran properament. L’exposició seguirà durant tot el 2019 amb continguts nous que exploren la influència del mestre del Renaixement en l’obra daliniana.

El programa d’activitats complementàries que s’ha organitzat entorn a aquesta exposició ha estat molt ben acollit pel públic, com ho demostren els 150 inscrits a les diverses propostes. Algunes d’elles han superat l’aforament i s’ha hagut de programar una segona sessió, com és el cas de l’Itinerari pel Teatre-Museu Dalí de la mà de l’escriptor Vicenç Pagès, celebrada el 27 de desembre i que s’ha ampliat amb una segona convocatòria el 15 de febrer a les 18h i la Visita per a docents, celebrada el 22 de desembre i ampliada a la tarda del mateix dia. El Taller de Nadal rafaelesc per a nens i nenes de 6 a 12 anys va tenir lloc els dissabtes 15 i 22 de desembre, tal i com estava previst.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1