FCC-Segell-banner4
Mercè Pla a les Bernardes

Exposicions

Mercè Pla a les Bernardes

bonart salt - 08/01/19
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWNial nou-180x178
L'escultora barcelonina Mèrce Pla inaugurarà el dia 11 de gener a les 19.30 hores del vespre una exposició de ceràmica-escultòrica al Centre les Bernardes de Salt.
Les peces de Pla, totes elles de ceràmica, formen part de la seva sèrie "Emocionart", "Evolució", "Sentimientos compartidos" i "Sentimientos atrapados".
Segons Pla "les meves obres permeten mirar més enllà de la vista en què l'espectador ha d'utilitzar tots els sentits" i afegeix "la ceràmica em permet oferir més proximitat a l'espectador i ens apropa a les nostres emocions".
Pla també ha informat que per aquest divendres vinent té prevista "una sorpresa" que "vol emocionar a tots als assistents a la inauguració".
Nascuda a Barcelona el 1.959, Pla treballa la tècnica de la ceràmica des dels 16 anys. Va estudiar a l'Escola Massana de Barcelona i a l'Escola de Ceràmica de la Bisbal. Des del seu taller, treballa des de l'objecte a l'escultura, amb diferents estils, com per exemple el modernisme, les formes abstractes i actualment la figuració expressiva personal.

Et poden
Interessar
...

817x68