817x68-cat

Exposicions

La natura emocional de Teresa Palacios, a Abartium galeria d'art

La natura emocional de Teresa Palacios, a Abartium galeria d\'art
bonart calldetenes - 18/01/19
Abartium galeria d'art de Calldetenes, carretera de Folgueroles km 4,5, presenta l’exposició individual de fotografia Natura emocional de Teresa Palacios i la mostra Col·lectiva Contemporània.

Teresa Palacios (Madrid, 1965) és una apassionada de la natura i l'amor cap els éssers vius. Com l'artista explica: "sempre he volgut plasmar en les meves fotografies la delicadesa, els sentiments dels que anomenem"animals ". He buscat la bellesa, la seva vesant més tendre. Generalment, quan es parla de fotografies d'animals, un es fa a la idea sempre d'éssers salvatges, menjant-se uns als altres, barallant-se. Per a mi és al revés, sempre he buscat la tendresa, la seva sensibilitat, les emocions que provoquen en l'espectador: si pateixen, si són feliços, etc. Puc definir el meu treball com a naturalesa emocional. El meu objectiu és fer sentir. "

L'autora passa llargues hores observant els animals mentre sent que s'evadeix del món focalitzada totalment en aquest o aquells éssers vius que, per alguna raó, li han cridat l'atenció i espera tot cercant: el gest, l’expressió, el moment, el sentiment, l’emoció, ..., o el que sorgeixi d’especial.

L'objectiu de Palacios és el d 'acostar al públic aquesta bellesa harmònica que componen el món animal i el seu entorn, i deixar que sorgeixi en l'espectador tota classe de sentiments i pensaments que generin respecte per la natura i la preservació del nostre hàbitat.

Les seves fotografies han estat portada de revistes i ha  rebut nombrosos premis.

A les sales 3 i 4 l'exposició  Col·lectiva Contemporània  presenta una selecció d’obres de diverses disciplines com pintura, fotografia i escultura: Arnau, Marina Bobo Marco, Francisco Corella Borrás, Costa, José Ramón Egio Sánchez, Jablitz, Javier Laforet, Jessica Llorente, Margarita Mas, i Valverde Arte.

A la imatge, fotografia de Teresa Palacios (detall).
WhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...