banner-elscatala-817x88px

Notícies

Vicenç Altaió presenta els actes programats amb motiu de "L'Any Brossa"

bonart barcelona - 19/01/19
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWbanner web TA22_bonart_180x180
Vicenç Altaió, president de la Fundació Brossa va presentar les activitats que es portaran a terme amb motiu del centenari del naixement del poeta. L'inici de les activitats tindrà lloc avui dia 19 de gener coincidint amb el dia que va néixer Brossa. A les cinc de la tarda hi haurà una lectura pública de cent dels seus poemes amb cent veus diferents.

El comissari de l'Any Brossa es Manuel Guerrero que en el decurs de la presentació va remarcar que Brossaseràel tercer poeta barceloní que tindrà casa pròpia, juntament amb Maragall i Verdaguer.

Al voltant de vint institucions públiques i privades portaran a terme activitats les quals és prollogaranfinsal 30 de desembre, data que coincideix amb la commemoració de la mort de Brossa.

L'exposició Poesia Brossa que va dos anys va presentar el Macba servirà, amb motiu de l'any Brossa, per divulgar la seva obra arreu del món a través de l'Institut Ramon Llull. L'exposició es podrà veure a Amèrica, iniciant la seva itinerància el mes de juliol al Museu Nacional deBelles Artsde Buenos Aires. S'ha previst una exposició comissariada per Eduad Escoffet, Joan Brossa i la poesia experimental que s'inaugurarà el mesde maig. També la Fundació Tàpies tindrà una presència destacada en les activitats de l'Any Brossa.

D'entre les publicacions que es preparen cal destacar Brossa: escarnidor i burleta. Records d'una amista que editarà Comanegra ique escriure l'amic de Brossa, fundador de Dau al Set i colaborador debonart, Arnau Puig. També la Filmoteca de Catalunya prepara un documental.

A la imatge, Brossa a la galeria Miguel Marcos.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner