FCC-Segell-banner4
InCadaqués Photo Festival, convocatòria oberta

Convocatòries

InCadaqués Photo Festival, convocatòria oberta

bonart cadaqués - 21/01/19
Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat180x180
InCadaqués Photo Festival obre convocatòria fins al 30 de juny de 2019. El guanyador tindrà una sèrie de 10 fotos exposades durant el Festival Incadaqués de 2019, una selecció de 3 fotos de cadascun dels 14 finalistasas també seran exposades durant el festival i les despeses d'exposició (impressions) seran coberts pel festival.

L'espai de l'exposició també es dedicarà a la presentació dels portafolis dels artistes seleccionats si així ho desitgen.Les despeses d'exhibició (impressions), l'allotjament durant el primer cap de setmana i el transport seran coberts pel festival per al guanyador de la convocatòria. els finalistes serà donat una passi vip (un) si volen assistir al festival.

Com explica Dominic Turner, el guanyador de la passada edició, "guanyar el Open Call de InCadaques va ser una gran experiència per a mi i recomanaria a qualsevol que participi. Puc dir que l'exposició que vaig rebre com a resultat ja ha tingut un efecte significatiu en la meva carrera fotogràfica i el premi dels guanyadors d'una exposició individual en el bell poble de Cadaqués (més vols i allotjament per al cap de setmana d'obertura) va ser realment un dels aspectes més destacats de 2018. Com un festival de fotografia en cerns, m'agradaria donar el meu suport a un equip tan entusiasta i professional i sincerament espero que InCadaqués es converteixi en un esdeveniment important en el calendari de fotos.”

A la imatge, fotografia de Dominic Turner (detall), el guanyador de la passada edició InCadaqués Photo Festival.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner