Expo Josep Coll 2022 baner
Fira Urvanity, nous llenguatges en l\'art contemporani

Certàmens

Fira Urvanity, nous llenguatges en l'art contemporani

bonart madrid - 22/01/19
Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-catBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Torna la primera fira espanyola dedicada al Nou Art Contemporani, terme que reuneix aquelles disciplines que parteixen de l'art urbà com el post graffiti, el pop surrealista o el nou pop art. Una ocasió única per gaudir de prop de la feina dels referents mundials d'aquests llenguatges i una cita necessària dins de la Setmana de l'Art de Madrid. La tercera edició d'Urbanity tindrà lloc entre el 28 de febrer i el 3 de març a la seu del COAM (Hortaleza, 63) de Madrid.
Galeries tan emblemàtiques com la londinenca Stolen Space Gallery, la italiana Wunderkammern i la russa RuArts o les espanyoles My Name 's Lolita Art, Yusto / Giner i SC Gallery formaran part d'un programa expositiu que reuneix més de vint galeries nacionals i internacionals.
De forma paral·lela, es realitzaran intervencions murals per tota la ciutat a càrrec de reconeguts artistes, i un programa de conferències, xerrades i taules rodones comissariat per la bíblia de l'art urbà Brooklyn Street Art.
En la seva tercera edició,estrena una secció amb només shows dels artistes Dan Witz, Miss Van, Jan Kaláb, i Sam3.
Després de l'èxit de les seves dues anteriors edicions -en les programacions brillar noms com Banksy, D * Face o Shepard Fairey (Obey) - Urbanity torna a Madrid entre els dies 28 de febrer i 3 de març.
És l'única fira al nostre país dedicada al Nou Art Contemporani, l'aposta consisteix a reivindicar propostes que, amb fonament en l'expressió artística desenvolupada en el context urbà a partir dels anys 70, construeixen avui un diàleg amb la modernitat, oferint un escenari on explicar el món que ens envolta. "L'anomenat Nou Art Contemporani comprèn a artistes que van començar al carrer, fent grafits o pintant murals, i que van ser portant aquest art al mercat a través de galeries", assenyala Sergio Sancho director de la fira.
Urvanity és també un punt de trobada en el qual tant col·leccionistes i experts com el públic amateur podran admirar i adquirir peces d'artistes de renom escollides després d'un llarg i exhaustiu procés de selecció.
En paraules del director de la fira Sergio Sancho, "tot i que el Nou Art Contemporani està ja molt consolidat a països europeus com França, Alemanya o Anglaterra així com a Amèrica del Nord, al nostre país segueix sent un mercat petit, encara que amb un potencial de creixement increïble. Tenim grandíssims artistes treballant per tot el món i, a poc a poc, es van sumant més".

A la imatge, Chalo Moca: Les tres gràcies còsmiques.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig