Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Mar Solís, per primer cop a Puxagallery

Mar Solís, per primer cop a Puxagallery
bonart madrid - 29/01/19
Mar Solís se suma a l'equip de Puxagallery, carrer de Santa Teresa 10 de Madrid, presentant la seva primera exposició individual a la galeria partir del 31 de gener, on la coneguda artista madrilenya altern diversos dibuixos site-specific i una sèrie escultòrica per experimentar amb la línia i les seves múltiples fluctuacions. Les escultures, en gran format i fusta de til·ler, vibren sobre el buit mentre els papers cobreixen les parets imposant el seu traç gestual i la seva força expressiva des d'una intel·ligent posada en escena, entre la potència i la delicadesa.
Mar Solís entén l'escultura com un elogi al buit dialogant amb arquitectures imaginàries i lleugeresa orgàniques. Maneja la matèria amb devoció sota una mena de ritu cerimonial que transcendeix des del taller a la galeria i es multiplica cap a l'infinit, ja sigui en els espais públics o en les col·leccions privades. La seva aposta creativa alberga íntims tributs connectant dibuix i escultura entre llums, ombres, reflexions i projeccions.
Durant la seva llarga carrera Mar Solís (Madrid, 1967) ha rebut nombrosos elogis que destaquen la seva fina sensibilitat i capacitat evocadora. Ha realitzat trenta exposicions individuals dins i fora d'Espanya, algunes tan destacades com La línia, la corba, l'el·lipse (IVAM) o The Tale of Unknowing Island (Frost Art Museum, Miami), participant en seixanta mostres col·lectives i rebent guardons com la beca Velázquez, la beca Ville de Paris, la beca Festival Assilah (Marroc), la beca Delfina Foundation (Londres), el Premi Ull Crític de RNE o el Primer Premi Caixa d'Extremadura. Té obres en importants espais públics com el Parc Kyonggido (Corea del Sud), Parc Kasklauttanen (Lapònia), Parc dels Charcones (Navalcarnero, Madrid) o Palau de Santa Creu (Valladolid), i en els fons de la Col·lecció IVAM, la col·lecció BBVA i les col·leccions de l'Ajuntament i la Comunitat de Madrid, entre moltes altres.
A la imatge, obra de Mar Solís (detall).
BanerRocas180x180Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1