FCC-Segell-banner4
\'El punt de vista de May Kasahara\' de Pere Galera a la Galeria Antoni Pinyol

Exposicions

'El punt de vista de May Kasahara' de Pere Galera a la Galeria Antoni Pinyol

bonart reus - 15/12/20
BanerVictor04Gif_Viladot_180x180_2
Pere Galera presenta El punt de vista de May Kasahara a la Galeria Antoni Pinyol de Reus del 22 de desembre fins a primers de febrer.

El punt de vista de May Kasahara és una mostra en què es podrà veure una de les sèries de pintures que més han definit aquest artista al llarg de la seva carrera. Tot i que el seu treball és eclèctic i canvia de forma segons les seves inquietuds artístiques, en la seva investigació pictòrica, Galera tracta d'apropar-se a la síntesi de la forma i l'essència del fet expressiu, mantenint l'aspecte lúdic i experimental de la pintura. En les peces d'aquesta exposició, utilitza estructures contingudes i revelades a la vegada, on l'interior i l'exterior, el buit i el manifestat, coexisteixen en un mateix pla de realitat. Els cromatismes són intensos, lluminosos i contrastats, lluny d'una paleta tradicional per evitar referències narratiu-figuratives i mantenir l'atenció en la cristal·lització de la idea.

Nascut a Granollers el 1963 i actualment resident a Noruega, Pere Galera du vint anys de carrera artística a les espatlles, en els quals ha aconseguit fer-se un nom a través de nombroses exposicions en els dos països on ha viscut.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner