Expo Josep Coll 2022 baner

Exposicions

"El desig de creure", de Can Palauet a l'Arts Santa Mònica

bonart mataró - 11/02/19
Impremta Pages - banner-180x178La-Galeria-201602-recurs
El desig de creure reuneix el treball de set artistes que recorren als recursos de l’il·lusionisme, la màgia, la prestidigitació, l’endevinació o l’aparicionisme amb l’objectiu d’analitzar les circumstàncies que envolten la producció d’il·lusions en relació amb la percepció de la realitat i posen el focus en el paper que hi juga la predisposició de l’espectador a creure en uns fets que contradiuen les lleis de la física.

D’altra banda, l’exposició també pretén explorar les possibilitats que ofereix el contacte amb una empresa del context local –en aquest cas Juguetes Borrás, l’empresa centenària de Mataró que s’ha fet famosa, entre d’altres, per les seves capses de màgia i el frare que prediu els canvis atmosfèrics– per obrir un marc de reflexió més ampli des de les arts visuals contemporànies.

L’exposició està comissariada per Cèlia del Diego i mostra els treballs de Lúa Coderch, Enric Farrés, Jordi Ferreiro, Christian Jankowski, Julia Montilla, Dani Montlleó i João Onofre.

La mostra, produïda pel M|A|C, s’ha pogut veure al Centre d’Art La Panera de Lleida, a la Sala Muncunill de Terrassa, a Lo Pati. Centre d’Art Terres de l’Ebre d’Amposta i al Centre d’Art Maristany de Sant Cugat del Vallès. Aquest dijous 14 de febrer s’inaugura l’exposició a  l’Arts Santa Mònica de Barcelona, on es podrà veure fins al 14 d’abril de 2019.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1