BannerFCC_Bonart

Convocatòries

Sant Andreu Contemporani obra convocatoria del Premi Miquel Casablancas 2019

Sant Andreu Contemporani obra convocatoria del Premi Miquel Casablancas 2019
180x180-catBonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
bonart - barcelona - 12/02/19
Sant Andreu Contemporani, carrer Gran de Sant Andreu 111 de Barcelona, obre la convocatòria del Concurs d'Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2019, un premi d'art jove d'abast nacional que contempla quatre modalitats: Obra, projecte, publicació i comunicació gràfica.

Poden concursar tots els creadors i col·lectius artístics, nacionals o estrangers, residents a Espanya, nascuts després de l'1 de gener de 1983. En el cas dels col·lectius, es requereix que almenys la meitat dels membres que l'integren compleixin aquests requeriments.

La participació en la convocatòria suposa l'acceptació íntegra de les bases.

La presentació de propostes es realitzarà exclusivament on-line. Els artistes interessats a participar han de completar els formularis d'inscripció.

Per a l'èxit de la inscripció és imprescindible omplir correctament els formularis i respectar el format i pes que s'indica per a imatges i documents adjunts. Aquells creadors que utilitzin mitjans audiovisuals en la seva obra poden adjuntar enllaços per al visionat (webs personals, blocs, Vimeo, Youtube ...). En el cas de no emplenar íntegrament la informació dels formularis la sol·licitud serà denegada.

El termini màxim d'inscripció on-line és el 15 de març a les 24 h.

El jurat d'aquesta edició està format per Beatriz Alonso (comissària i investigadora), Pablo Martínez (Cap de Programes del MACBA) i la guanyadora o guanyador de l'International Curatorial Residency Program 2019.

A la imatge, Sant Andreu Contemporani.

Et poden
Interessar
...