Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Exposicions

El Disseny Hub presenta l'exposició del Mobile World Capital

bonart barcelona - 14/02/19
Mobile World Capital Barcelona presenta l'exposició La nostra senzilla relació amb la tecnologia al Disseny Hub Barcelona, plaça de les Glòries Catalanes 37.

Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) presenta l’exposició col·lectiva La nostra senzilla relació amb la tecnologia, una de les activitats de Mobile Week Barcelona que fusiona art, ciència i tecnologia per reflexionar sobre el desenvolupament tecnològic i el seu impacte a la nostra societat.

Del 14 de febrer al 16 de març, la mostra reunirà al Disseny Hub Barcelona les propostes de 10 artistes digitals que conviden al ciutadà a reflexionar sobre l'impacte de la transformació digital en la seva vida quotidiana. En aquesta edició, la mostra també comptarà amb la participació de la Col·lecció BEEP d'Art Electrònic, que aporta quatre obres més entre les quals destaca Tycho: Test Onede Paul Friedlander, un dels artistes científics més reconeguts internacionalment, que ha presentat la seva obra en tres continents i dotze països.

Artistes participants en l’exposició Albert Barqué-Duran, Mónica Rikić, Miguel Soliman López Cortez, Martina Solés Caldés, Adriana Tamargo, Guillermo Escribano, Karin Fischnaller, José Manuel Berenguer i Fidel García; presentaran individualment les seves creacions als mitjans de comunicació. També hi participaran Andreu Rodríguez, president de Ticnova i impulsor de la Col·lecció BEEP d'Art Electrònic, i Esteban Redolfi, responsable de Mobile Week a MWCapital.

A la imatge, Disseny Hub.
Visites Palau Moja_180x180Eude, generic

Et poden
Interessar
...