canal-mnactec-1280-150

Notícies

Anunciats els cinc finalistes pel Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea 2019

Anunciats els cinc finalistes pel Premi d\'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea 2019
bonart barcelona - 16/02/19
La Comissió Europea i la Fundació Mies van der Rohe anuncien els cinc finalistes que competiran pel Premi d'Arquitectura Contemporània de la Unió Europea 2019 - Premi Mies van der Rohe.
Les 5 obres finalistes són: PC CARITAS a Melle d’ architecten de vylder Vinck Taillieu; Auditori i Centre de Congressos de Plasencia de Selgascano; Skanderbeg Square a Tirana de 51N4E, Anri Sala, Plant en Houtgoed i iRI; Terrace house Berlín Terrassenhaus Berlin / Lobe Blockde Brandlhuber + Emde, Burlon iMuck Petzet Architekten, Transformació de 530 habitatges-Grand Parc Bordeaux Dels arquitectes Lacaton & Vassal, Frédéric Druot Architecture iChristophe Hutin Architecture.
A l'abril el jurat visitarà les 5 obres per a seleccionar el guanyador del premi i de l’Arquitecte Emergent que s’anunciaran a finals d’abril. La cerimònia de lliurament de premis tindrà lloc el 7 de maig de 2019 al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. Reserveu-vosla data per a les conferències, debats, inauguració de l'exposició i celebració amb els membres del jurat, guanyadors, finalistes, clients i altres convidats i representants.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90