banner-elscatala-817x88px
Vila-real se suma a la repulsa contra la violència de gènere a través del mural ceràmic \

Notícies

Vila-real se suma a la repulsa contra la violència de gènere a través del mural ceràmic "La Comunitat"

bonart vila-real - 17/02/19
Eude, genericbanner-elscatala-180x180px
El municipi de Vila-real ha volgut sumar-se al projecte artístic què dos ceramistes, Àngel Igual i Antonio López Requena, han posat en marxa per conscienciar la societat sobre el rebuig a la violència de gènere. En aquesta ocasió ha estat la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Vila-real la que organitza els treballs del mural ceràmic amb la col·laboració de la regidoria d'Igualtat, el projecte Juntes de Creu Roja Vila-real, l'associació Andrea Carballo i el Grup de Dones de Vila-real.
La premissa per a la creació d'aquest mural ceràmic que està previst s'instal·li en diferents ciutats espanyoles i batejat com "La Comunitat" en repulsa a la violència de gènere és que sigui col·laboratiu. L'activitat estarà dirigida pels dos ceramistes (Àngel Igual i Antonio López) i serà participativa, oberta a tots els públics i, insisteixen, gratuïta. Per participar no cal portar cap material.
Els artistes ja han avançat que el mural "es confeccionarà a partir de peces ceràmiques en forma de mòduls hexagonals que recorden les cel·les d'un rusc d'abelles on els participants podran deixar la seva empremta que quedarà per sempre amb el propòsit de recordar, ara i en el futur, la importància de la igualtat".
Cal destacar que durant l'execució del mural a Vila-real es realitzaran gravacions i entrevistes per tal d'elaborar un documental de caràcter educatiu que s'està realitzant paral·lel al projecte.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig