banner-elscatala-817x88px

Convocatòries

Convocat el VII Premi Internacional d'Art FMJJ 2019

bonart la corunya - 19/02/19
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356Baner_Viladot_Bonart_360x356
La Fundació María José Jove convoca el Premi Internacional d'Art 2019 per al foment i difusió de les arts plàstiques. Es tracta de la setena edició d'un certamen biennal d'àmbit internacional i està dotat amb 21.000 euros: 12.000 euros per al guanyador, l'obra passarà a formar part de la Col·lecció d'Art Fundació María José Jove i 9.000, per a adquisició d'altres obres presentades al certamen. A més, l'entitat editarà una monografia que analitzarà la trajectòria i obra del premiat. La decisió es farà públic el 4 de juny, coincidint amb la inauguració d'una exposició amb les obres finalistes.

El VII Premi d'Internacional d'Art Fundació María José Jove està dirigit a persones de fins a 40 anys de qualsevol nacionalitat i lloc de residència. Cada artista haurà total llibertat quant a temàtiques i disciplines de presentació. No obstant això, en les de pintura, escultura i fotografia s'estableixen uns formats mínims de 60 cm. i màxims de 250 cm., en alguna de les seves dimensions. Es valorarà especialment entre els aspirants, la seva trajectòria artística, el discurs sociocultural plantejat i la seva projecció internacional.

Els interessats tenen de termini fins al 15 d'abril per presentar les obres prèviament via on-line. Entre els dies 2 i 10 de maig, la Fundació es comunicarà amb els participants preseleccionats per a l'enviament físic de les obres. Cada participant podrà presentar d'una a dues obres, estant les bases detallades al web www.fundacionmariajosejove.org.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito