818x68-Bonart-IA

Notícies

Once aposta per reciclar productes amb els quals convivim en el dia a dia

Once aposta per reciclar productes amb els quals convivim en el dia a dia
bonart madrid - 20/02/19
Marcela Once, artista plàstica espanyola nascuda a l'Argentina, ens sorprèn amb una sèrie de quadres sobre taula amb materials reciclats que fa servir en el seu dia a dia, amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre la cura de l'entorn i comprometre amb el medi ambient. Sens dubte, una de les seves senyes d'identitat en contemplar els seus quadres és el constant joc de textures, mides o la provocació amb la qual maneja el color. No obstant això, un dels aspectes que més la caracteritzen és la seva preocupació per medi ambient i la cura del nostre entorn.

Per això, amb l'objectiu de ser coherent amb els seus pensaments i filosofia de vida i, de la mateixa manera, agitar consciències i promoure el reciclatge en la nostra societat, Marcela Onze ens sorprèn amb una sèrie de quadres a base de materials reciclats que, a més, presentava recentment a la Fira d'Art Contemporani "Affordable ArtFair Milà 2019", com a artista representada per la galeria Van Gogh de Madrid.

En aquestes obres, podem trobar-nos amb materials mòlts com el plàstic o el vidre. Amb l'objectiu de donar visibilitat al maltractament mediambiental que vivim en l'actualitat, aquests quadres, fets amb ampolles mòltes, papers reciclats, serradures, òxids i pigments naturals, sobre taula, no han deixat a ningú indiferent, tornant a posicionar, un cop més, a Marcela Once com una de les artistes més compromeses amb aquesta causa.
Impremta Pages - banner-180x178180x180-cat

Et poden
Interessar
...