970x250_appec2021

Notícies

El Macba anuncia els finalistes per a la confecció de la proposta d'ampliació

bonart barcelona - 28/12/20
180x180-1La-Galeria-201602-recurs
El Macba, Museu d'Art Contem-porani de Barcelona, informa que ja s'han fet públics els noms dels estudis finalistes per a la confecció de la proposta d'ampliació del museu. A aquesta convocatòria en fase 1 s'hi han presentat més d'una trentena d'estudis d'arquitectura, nacionals i estrangers.

El jurat del concurs de projectes per a la redacció de l'avantprojecte d'ampliació i reforma del museu al Convent dels Àngels està format per representants de tots els membres del Consorci: l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Cultura i la Fundació MACBA, així com per representants del museu i per membres del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

El jurat, a través de les valoracions individuals dels seus membres, ha estudiat la documentació lliurada pels diferents equips participants en la fase 1 del concurs i ha consensuat i aprovat per unanimitat el dictamen de valoració. Així doncs, d'acord amb les valoracions dutes a terme durant les sessions de treball celebrades pels membres del jurat, han resultat seleccionades les empreses següents:

Estudio Barozzi Veiga, SLP
UTE Camps Felip Arquitecturia, SLP, i Tuñón Arquitectos, SLP
UTE Harquitectes i Christ & Gantenbein
UTE David Chipperfield Architects i b720 Arquitectura
Caruso St John Architects, LLP

El Consorci Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) convida, doncs, els seleccionats a passar a la fase 2, per tal que, d'acord amb el plec de bases del concurs, presentin les seves propostes. En aquesta segona fase, el concurs rebrà els estudis previs d'aquestes cinc empreses seleccionades. A continuació, el proper mes de març el jurat anunciarà la proposta finalista, a la qual ja s'encarregarà la redacció del projecte d'ampliació del museu.

Et poden
Interessar
...