BannerFCC_Bonart

Notícies

La Fundació "la Caixa" reforça el seu compromís amb la cultura en un any marcat per la COVID-19

La Fundació \
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Impremta Pages - banner-180x178
bonart - barcelona - 05/01/21
En un any complex marcat per la pandèmia, la Fundació "la Caixa" ha fet un esforç ingent per incrementar el seu compromís amb l'impuls de la cultura. Més de 3,8 milions de persones van visitar el 2020 els centres i les exposicions culturals i científiques itinerants de la Fundació "la Caixa" a tot Espanya.

Els vuit centres CaixaForum i CosmoCaixa van rebre 1,2 milions de visitants durant els nou mesos en què han tingut les portes obertes, majoritàriament amb places limitades i una reducció dràstica de les activitats. D'aquests, més de 600.000 ho han fet des de la reobertura dels centres l'1 de juny passat fins a finals d'any, després d'un tancament de gairebé tres mesos.

CaixaForum Girona va rebre més de 38.928 visitants al llarg del 2020, dels quals més de 17.000 ho van fer des que es va reobrir el centre i es va reprendre l'activitat expositiva, a partir de l'1 de juny i fins a finals d'any, després d'haver estat tancat gairebé tres mesos, amb importants limitacions de capacitat i una reducció dràstica de les activitats programades.

El públic de CaixaForum Girona ha fet costat a aquesta aposta, com ho demostra el fet que la xifra de visitants s'hagi situat entorn del 25 % del total de visitants que hi van anar durant el 2019, tenint en compte les capacitats permeses.

Et poden
Interessar
...