FCC-Segell-banner4
Arriba el 27è Premi Telax d\'Art Contemporani, organitzat per La Galeria Antoni Pinyol

Convocatòries

Arriba el 27è Premi Telax d'Art Contemporani, organitzat per La Galeria Antoni Pinyol

bonart reus - 04/03/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic
La Galeria Antoni Pinyol, carrer del Vidre 11 de Reus, obrirà properament la convocatòria del 27è Premi Telax d'Art Contemporani que organitza anualment la Galeria Antoni Pinyol de Reus, i que dóna la oportunitat a artistes emergents a exposar al nostre espai. La convocatòria de presentació tindrà lloc del 15 de març al 15 d'abril.

Per altra band, presenta a partir del el 23 de març i fins al 20 d'abril l’exposició En veu baixa, que aglutina cinc llenguatges plàstics.. Són cinc propostes de cinc creadores, Pilar Montserrat, Montse Baqués, Dolors Puigdemont, Laura Baringo i Carme Malaret, que comuniquen un relat personal, que aporten,  des de la matèria, l’expressió d’una idea.

Cada una s’enfronta  a la forma a partir d’un diàleg que es teixeix, que es forja, que es modela, que es dibuixa. I és en la manera  de treballar el tangible on establim sinergies que  ens uneixen.

Construir  amb materials fràgils i/o efímers  ens permet mostrar obra des de l’espai íntim, de la dualitat, des del fet d’habitar, de la denúncia.  Volums que qüestionen sense estridències, des del jo, amb una narrativa sòlida i contundent.

A la imatge, 26è Premi Telax d'Art Contemporani.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner