Expo Josep Coll 2022 baner
Presentació del catàleg \

Notícies

Presentació del catàleg "L'art d'una vida. Col·lecció Daniel Giralt-Miracle"

bonart barcelona - 05/03/19
Baner_Esteva_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
La Fundació Vila Casas va acollir la presentació del catàleg de L'art d'una vida. Col·lecció Daniel Giralt-Miracle, que s'ha publicat en ocasió de la donació per part de Daniel Giralt-Miracle de la seva col·lecció d'art al Museu de Valls. Antoni Vila Casas, va saludar als assistents i va tenir paraules d'elogi per a Daniel Giralt-Miracle i tota la tasca que ha desenvolupat i que l'han portat a ser, segons diu Pilar Parcerisas en el catàleg  l'hereu de la tradició crítica catalana en la vida de l'avantguarda i la modernitat". Acompanyaven a Daniel Giralt Miracle, el director del Museu de Valls, Jordi París i els crítics Arnau Puig, Francesc Fontbona, Àlex Mitrani, i Celia de Diego en una sala d'actes de la Fundació Vila Casas plena de gom a gom.

Cadascun dels invitats varen explicar la seva trajectòria en el món de la crítica en la seva època. El torn d'intervencions el va cloure Giralt-Miracle que va explicar com va guanyar el I Concurs de reportatges Manuel Brunet que li va permetre captar l'atenció de Néstor Lujan, director de Destino. La primera crònica a Destino la va fer sobre el pintor Francesc Todó. L'admiració de Daniel Giralt-Miracle per Gaudí el va portar a convertir la Pedrera en el que és, actualment, un dels edificis més emblemàtics de Barcelona.

Daniel Giralt-Miracle col·labora des de fa dos anys, aportant la seva qualificada opinió, en la revista bonart, que enguany compleix el vintè aniversari.

A les imatges, a dalt, Daniel Giralt-Miracle. A sota, Arnau Puig durant la seva intervenció.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68