BONART-817x68px-Màscara
\'Crisàlide\', de Núria Efe, nova exposició del Terracotta Museu

Exposicions

'Crisàlide', de Núria Efe, nova exposició del Terracotta Museu

bonart la bisbal d'empordà - 10/01/21
Baner_JMdMoral_Bonart_360x356_v2Peral_Banner-Bonart_180x180
El 15 de gener el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal i l'Associació de Ceramistes de la Bisbal obren al públic "Crisàlide" de Núria Efe, la nova exposició temporal de l'espai "La Peixera". Aquesta mostra es podrà visitar fins a l'11 d'abril i forma part del cicle d'exposicions temporals que l'associació comissaria en aquest espai del museu.

Núria Efe (Barcelona, 1957) va estudiar tècniques pictòriques a l'Escola Massana i de gravat a La Llotja de Barcelona. Ha treballat en diferents estudis de disseny d'estampats tèxtils a Barcelona i de gravat calcogràfic al Taller-Galeria Fort de Barcelona i Cadaqués i al Taller de gravat Juan José Torralba a Fonolleres. Des del 1996 la seva activitat artística s'ha centrat en l'escultura, en la qual s'ha format de manera autodidacta, principalment treballa en el modelat amb argila.

Al 1997 es va traslladar a l'Empordà, on posteriorment va iniciar una etapa de docència en la disciplina de l'escultura, primer a l'Escola de Ceràmica de la Bisbal i després a l'Escola d'Art de Celrà, i actualment al seu taller de Casavells.

Al llarg de la seva trajectòria les seves peces s'han pogut contemplar en nombroses exposicions tan individuals com col·lectives, d'escultura i pintura, així com instal·lacions artístiques, Art d'acció i Land Art. Actualment la Núria Efe és membre de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal i participa a la instal·lació artística "Esquaterades", que es pot visitar a la Sala d'Exposicions Temporals del Terracotta Museu.

A l'exposició que la Núria Efe presenta a la Peixera del Terracotta Museu trobem una sèrie d'escultures inspirades en les crisàlides presents a la natura. Són crisalides nascudes de l'imaginari de l'artista i que han agafat forma en argila refractària a través del modelat de les seves mans. L'evolució, l'adaptació, la transformació, i fins la màgia són presents en el rerefons de cada una de les escultures de la mostra.

"La Peixera" és un espai expositiu destinat a la reflexió, a la investigació i a la difusió de la ceràmica situat en el primer pis del Terracotta Museu que, sota el comissariat de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal i la producció del Terracotta Museu, vol impulsar i mostrar la ceràmica de creació contemporània.

Et poden
Interessar
...