banner-elscatala-817x88px
La ucraïnesa OksanaMas a Àmbit Galeria d’Art

Exposicions

La ucraïnesa OksanaMas a Àmbit Galeria d’Art

bonart barcelona - 16/03/19
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catGif_Viladot_180x180_2
Àmbit Galeria d’Art presenta, per primera vegada a Barcelona, l’obra de l’artista ucraïnesa OksanaMas. Reconeguda internacionalment, ha participat a la 54 Biennal de Venècia (2011) com a artista representant del pavelló nacional d’Ucraïna amb el projecte ”Post-vs-Proto-Renaissance”, així com en l’esdeveniment colateral “Glasstress”, 2013 de la 55 Biennal de Venècia. Ha rebut el premi de la critica independent al 65é festival internacional de cinema de Locarno. El seu treball s’ha exposat en nombroses fires internacionals com ara Art Basel Miami, Frieze London, FIAC, ARCOMadrid, The Armory Show. La mostra es podrà visitor del 21 de març al 18 de maig.

Amb un esperit artístic irrefrenable i una energia creativa desbordant, Oksana és indubtablement una artista polifacètica. És des d’aquest esperit de curiositat i d’exploració que l’artista tracta, amb abstraccions formals, les temàtiques més pungents de l’actualitat. Amb el seu treball investiga sovint la condició humana en la vida contemporània, tal com apunta Kostyantyn Doroshenko, un dels crítics ucraïnesos més valorats, al text que acompanya aquest catàleg d’exposició.

A Àmbit es presenta una selecció de dues sèries que fan referència a temes tan actuals com: la vida, la tecnologia i l’abastament energètic. Les pintures acríliques de negres sobre negres de «Total Wi-Fi»conviuen amb les escultures-partícules d’«Helium 3» que, escampades per l’espai de la galeria, componen la instal·lació de gran format.

Aquesta selecció vol obrir una finestra al mon reflexiu i suggerent de les obres d’Oksana. Una experiència formal i conceptual on les idees i el mestratge tècnic junts generen un poder comunicatiu directe i profund que us convidem els visitants a experimentar. OksanaMas ha exposat la seva obra a reconegudes galeries internacionals a Moscou, Antwerp, Milan, Londres, Istambul, Shanghai, Kiev entre d’altres. El seu treball ha estat venut a a Sotheby’s, Christie’s i Phillips i està present en nombroses col·leccions d’art contemporani internacional: com ara El MAGA Museu, de Milà, la Breus Foundation (Moscou) The Deutsche Bank, UBS Bank, VTB Bank, Copelouzos Family Art Museum (Atenes), Capital Group Art Foundation, Ekaterina Foundation (Moscou), Victor Pinchuk Foundation (Kiev) i el Museu d’art modern de Moscou, entre d’altres.

A la imatge, Sèrie Total Wi Fi, 2018, acrílic sobre tela, 180x180 cm.

 

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68