FCC-Segell-banner4
Calendari d\'activitats a la Fundació Palau

Notícies

Calendari d'activitats a la Fundació Palau

bonart caldes d'estrac - 19/03/19
banner web TA22_bonart_180x180180x180
La Fundació Palau, carrer Riera 54 de Caldes d’Estrac, presenta nou calendari d'activitats per a la primavera de 2019.

Dia Mundial de la Poesia. Dijous 21 de març a les 19:30 a Àgape Caldetes. La Fundació Palau s’adhereix a la celebració de benvinguda de la primavera que organitza Àgape Caldetes i en el marc del Dia Mundial de la Poesia hem programat un recital de haikus tot just abans de la projecció ‘Primavera Tardía’.  19:30h Recital de haikus (una de les formes de la poesia tradicional japonesa) a càrrec d’Anna Maluquer, 20h Projecció de la pel·lícula ‘Primavera Tardía’ de Yasujiro Ozu  acompanyat  d’un sopar amb menú degustació de tapes japoneses.

El barret, entre l’art i la moda. Dissabte 23 de març a les 12:00 a la Fundació Palau. Conversa entre el comissari de l’exposició Josep Casamartina, Nina Pawlowsky, barretaire i figurinista, i Pep Duran, escultor, pintor i escenògraf. Activitat gratuïta programada en el marc de l’exposició “Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz”.

Visita guiada de l’exposició ‘Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz’ i dinar al restaurant Hispània. Dijous 11 d’abril a les 12:30h a la Fundació Palau. Us proposem una experiència única a tots els amants de l'art i la gastronomia amb una visita guiada a l'exposició 'Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz' i un dinar al restaurant més carismàtic i amb més història del Maresme, l’Hispània.

A la imatge, peça de l’exposició "Chapeau! De Casas i Picasso a Balenciaga i Pertegaz".

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells