728x90

Notícies

Mor als 56 anys el fotógraf gironí Carlos Sans

Mor als 56 anys el fotógraf gironí Carlos Sans
Narcís Planas girona - 19/03/19

Ell era molt jove. Va entrar en el Diari de Girona en l'etapa que vaig ser sotsdirector. El vàrem incorporar juntament amb en Dani Duch. Era fill d'un dels grans fotògrafs i reporters gràfics que han donat les comarques gironines, en Narcís Sans. En Carlos va ser un fidel continuador de la nissaga Sans. Tenia 21 anys quan va incorporar-se al projecte del Diari de Girona que havia passat a titularitat privada. Era un rebel, però un autèntic professional. Va treballar al Diari de Girona, a l'Agència EFE, a Televisió Espanyola.
En Carlos era el petit de la família. El seu germà, també fotògraf i càmera de TVE, Miguel Sans, va ser per ell un mestre, com ho havia estat el seu pare, el recordat Narcís Sans. Una malaltia el va allunyar de la fotografia. Ahir va morir i avui s'ha celebrat al Tanatori de les Corts de Barcelona el seu comiat.

S'en va un gran fotoperiodista, un rebel de la seva època, peró un auténtic professional de la fotografia. Fins a sempre Carlos!!!! Els que vàrem tenir la sort de treballar amb tu et trobarem a faltar.

Foto Diari de Girona.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021inclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90