BONART_1280x150

Exposicions

La pintura de Carles Azcón s'instal·la a la Galeria Memorial del Centre Mèdic Teknon

La pintura de Carles Azcón s\'instal·la a la Galeria Memorial del Centre Mèdic Teknon
bonart barcelona - 21/03/19
Life! L'alquímia del color és el títol de la nova exposició que acull la Galeria Memorial del Centre Mèdic Teknon. Dins el programa d’humanització de CM Teknon en què es procura la millora de l’entorn hospitalari per influir positivament en l’experiència dels pacients, s’ha acollit l’exposició de l’artista Carles Azcón. L'exposició es podrà veure fins al 31 de maig de 2019.
La pintura d'Azcón és vital i energètica, crea un món simbòlic inspirat en el viatge i les formes orgàniques. La transformació, el canvi i l'evolució són conceptes que es reflecteixen en la seva obra. Segons l'artista, el color ens genera emocions d´una manera inconscient. Creu fonamental observar i respectar l’entorn que ens envolta. Influenciat per la ciènica i l’observació de la natura, mira a través del microscopi o contempla el bosc i descobreix que el món té dues cares: el que es veu i el que no es veu. Les eines pictòriques i la ment provoquen aquesta alquímia colorista, que transforma la vivència en una imatge que ens provoca sensacions, emocions i el gaudi de tocar el món a través del color. 
 
Carles Azcón, nascut a Canberra, Austràlia, és llicenciat en Belles Arts i desenvolupa tota la seva obra amb un potent nivell de vitalitat expressiva. La seva pintura s'allunya de l'anècdota social i modes a l'ús, promovent amb l'entusiasme de la joventut el desenvolupament d'una madura i treballada sensibilitat, per l'afirmació del color com a fonament i expansió de les seves composicions. Les seves creacions són un desplegament de simfonies cromàtiques que afecten molt positivament als nostres estats emocionals. Entre altres exposicions destaquen les individuals a la Galeria Jorge Alcolea de Madrid (2016), algunes col·lectives a Marbella, l'exposició itinerant de la Biennal d'Art Contemporani Català, o al 2016 la participació al Workshop internacional de Kusadasi (Turquia).
 
A la imatge, obra de Carles Azcón.
inclassificablesNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal