818x68-Bonart-IA

Exposicions

Exposició de la fotògrada Alejandra Glez a Aurora Vigil-Escalera Galeria d'Art

Exposició de la fotògrada Alejandra Glez a Aurora Vigil-Escalera Galeria d\'Art
bonart gijón - 22/03/19
Aurora Vigil-Escalera Galeria d'Art, carrer Capua 21 de Gijon, presenta l'exposició Rejum d'Alejandra Glez del 22 de març al 22 d'abril, la primera exposició monogràfica a la galeria de la fotògrafa cubana.


Alejandra Glez és una de les fotògrafes amb més projecció internacional dins de la fotografia contemporània. Bona prova d'això és que serà una de les artistes seleccionades per representar Cuba a la Biennal de l'Havana del 12 d'abril al 12 de maig d'aquest any.

La seva obra, centrada en la dona i el nu femení a través de posades en escena acuradament elaborades, posa de manifest molts dels seus conflictes, qüestionaments i interessos, com el paper de la dona en la societat actual, la descosificación del nu femení, o la percepció de la nuesa del cos com una cosa natural, entre d'altres.

Es tracta de l'artista més jove de la galeria i una de les nostres apostes més personals. Amb només 23 anys, Alejandra ha estat reconeguda amb nombrosos premis i beques, com la concedida per l'Ambaixada de Noruega a Cuba i la residència Fugaç art de conviure a Perú, el 2018. Així mateix, està immersa en diversos projectes per a 2019, com una exposició al CEART de Fuenlabrada, Madrid, i la seva ja esmentada participació a la Biennal de l'Havana.

A la imatge, Alejandra Glez, "Caiguda. Sèrie: Ballarina".
FM_Bonart-180x180px-OnlineWhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...