M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT

Notícies

Mariàngela Vilallonga substituirà Laurà Borràs a Cultura

bonart Barcelona - 23/03/19
Mariàngela Vilallonga substituirà Laurà Borràs a Cultura
AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-landBaner_Malagrida_Bonart_360x356px
Tot sembla indicar que serà Mariàngela Vilallonga qui substitueix-hi Laura Borràs a la conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Vinculada a Llagostera i, de fet, deixeble de la llatinista Dolors Condom, Vilallonga és doctora en filologia clàssica per la Universitat Autònoma, catedràtica de filologia llatina de la Universitat de Girona i vicepresidenta de la Secció filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, entitat a què està molt vinculada.

De tarannà més conservador i moderat que la seva antecessora en el càrrec (que es presentarà per Junts per Catalunya a les eleccions al Congrés de Diputats), Vilallonga tindrà el repte de consolidar un seguit de projectes a nivell cultural del que s'ha parlat molt en els darrers anys però que no han acabat de quallar.

A banda del seu nomenament, el sector cultural català també està molt pendent de les persones que configuraran l'equip de treball de Vilallonga. Si bé la futura consellera coneix a fons el món de la literatura, hem de tenir en compte que hi ha altres sectors en el món cultural del país que necessiten un recolzament eficient i eficaç. D'aquí, la importància de l'equip que pugui configurar Vilallonga.

A la imatge de Joan Sabater/El Punt Avui, Vilallonga en un acte d'homenatge a la llatinista Dolors Condom.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68