M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Wall Between, nova exposició comissariada per Grip Face a SC Gallery

Exposicions

Wall Between, nova exposició comissariada per Grip Face a SC Gallery

bonart bilbao - 25/03/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Impremta Pages - banner-180x178
SC Gallery, carrer Cortes 4 de Bilbao, presenta a partir del 22 de març la mostra col·lectiva comissariada per Grip Face Wall Between. L'exposició reuneix obres dels artistes Ekta, Talita Hoffmann, Anapurna, Amanda Baeza, Nacho Eterno, Raisa Alava i Sawe.

Per primera vegada a Espanya es presenta l'obra dels artistes internacionals Ekta (Gothenburg) o Talita Hoffmann (Sao Paulo), entre d'altres.

La forma del mur continua ancorada en l'actualitat i la seva simbologia està més present que mai. Observem multitud de murs en contextos diversos, fins i tot podem percebre aquells invisibles i intangibles. En l'era de la sobreinformació, de les fake news i de l'addicció al scroll, ens topem amb fronteres de diversa índole sense necessitat de sortir d'un mateix lloc. Wall Between descobreix l'existència d'un pont fals, il·lusori i aparent però al seu torn més present que mai. Un pont entre dos espais, el físic i el metafòric: murs per dividir però també per comunicar.


La paret com emplaçament de missatges de llibertat o com l'obstacle que s'interposa entre nacions, ciutadans i persones.

A la imatge, obra de Talita Hoffmann.

Et poden
Interessar
...