FCC-Segell-banner4
Víctor Jerez nomenat com a primer ambaixador de Porsche Marbella

Notícies

Víctor Jerez nomenat com a primer ambaixador de Porsche Marbella

bonart marbella - 26/03/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Impremta Pages - banner-180x178
Durant l'esdeveniment de presentació del nou Porsche Cayenne a la ciutat malaguenya, Víctor Jerez va aconseguir realitzar en temps rècord una pintura única per al moment, en la qual reflectia a la perfecció els valors de la marca. Després de la deliberació del Centre, i coincidint amb el 70 aniversari de Porsche, la decisió unànime centrava tota l'atenció en Víctor Jerez, reconegut per la seva tasca com a pintor "de famosos i esportistes".

Víctor Jerez va donar el seu gran salt a la fama mundial pintant en directe als tennistes del Mutua Madrid Open durant els partits. Des de llavors ha pintat als jugadors de Selecció Espanyola de Futbol, ​​Rafa Nadal, Novak Djokovic, Sergio García, Vicente del Bosque, Marc Márquez o artistes a nivell internacional de la talla de David Bisbal, Paco de Lucía o Miguel Poveda. El lliurament oficial de l'acreditació com Ambaixador del Centre Porsche Marbella s'ha produït de la mà de Rafael Rivero, Gerent de Centre Porsche Marbella i Rocío Laure, responsable de Màrqueting.

Com a mostra i consolidació dels valors de Porsche, el Centre de Marbella aposta pel tracte personalitzat i l'evocació de l'emoció, la passió i el confort en el client. Reconeixent en cada un dels anteriors elements en les obres de Jerez, amb la intenció de fer cada peça única, Rafael Rivero no es va mostrar dubitatiu a l'hora de prendre una decisió: "Víctor Jerez reflecteix molts dels valors de la marca i el seu art és la representació màxima de les emocions que transmet Porsche"

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022