banner-elscatala-817x88px
IV edició de Gabinet Art Fair

Certàmens

IV edició de Gabinet Art Fair

bonart madrid - 27/03/19
banner-elscatala-180x180pxNial nou-180x178
Gabinet Art Fair, la fira del sud d'Europa al voltant del dibuix i l'estampa dels últims cinc segles, organitza la setmana dedicada a l'art en paper, Madrid Paper Week, en què s'engloben, a més de la fira, diverses activitats com Gabinets Oberts o el Gran Premi Cean Bermúdez de les Arts.

Com en edicions anteriors, s'espera la participació de 25.000 persones que podran estar al corrent de les últimes novetats i al mateix temps accedir a tresors històrics, que comparteixen el mateix suport. Gabinet Art Fair tindrà lloc del 9 al 12 de maig a la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, i comptarà, com en edicions anteriors, amb la participació de galeries d'art especialitzades en art antic, modern i contemporani, i amb obres de grans mestres de l'art dels últims cinc segles, des de Dürer a Alex Katz, de Goya a Barceló, de Pierino del Vaga a Marina Núñez.

En la seva IV edició, Gabinet Art Fair recupera el format "boutique" amb l'exposició de peces excel·lents i un ambient proper amb 20 expositors seleccionats pel més exigent comitè, que es troben entre els principals museus i galeries d'Espanya. Les obres de mestres de la Història de l'Art conviuran amb alguns dels artistes contemporanis més innovadors en aquesta exquisida mostra en la qual es busca potenciar el contacte entre les obres, els expositors i els visitants a través d'una escollida selecció d'art sobre paper. Dedicada a tots els públics, els col·leccionistes podran trobar gravats i dibuixos originals d'artistes històrics i contemporanis des de 200 € a peces mestres de gran col·leccionisme per sobre dels 100.000 €.

L'art s'acosta a tots i aquesta fira ofereix un producte escollit i amb garantia assegurada en la inversió per a cada tipus de comprador. Com a activitat paral·lela de la Fira i dins de la Madrid Paper Week, Gabinets Oberts, festival únic a Europa, se celebrarà entre el 6 i el 10 de maig en diferents museus, que obren les portes dels seus gabinets perquè el públic general pugui visitar l'ampli patrimoni existent d'art en paper, amb peces en dibuix i estampes dels grans mestres de l'art des del segle XV al XXI. Els gabinets són zones d'alta seguretat en els museus on els experts conserven l'obra més vulnerable i la que està en recuperació. En molts casos es poden veure obres mai abans mostrades.

Et poden
Interessar
...

728x90