FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

" El mal en mi" de Susana Guerrero al MACE

bonart elx - 01/04/19
Baner_StellaRahola_Bonart_360x356La-Galeria-201602-recurs
El Museu d'Art Contemporani (MACE) presenta l'exposición de Susana Guerrero, El mal en mi que es podrà visitar fins al 14 de juliol.

L'exposició El mal en mi, suposa un recorregut pels últims 7 anys de creativitat de Susana Guerrero. La sala d'exposicions temporals del MACE mostra 25 escultures, 1 instal·lació, 10 dibuixos, 2 gravats (xilografia i collagraph) i 2 instal·lacions de xilografies sobre pell i ceràmica. Susana Guerrero posseeix una hermenèutica personal sobre la construcció i la manera una nova mitologia contemporània.

El seu gresol estètic fusiona materials, textures i cromatismes construint un llenguatge simbòlic de tensió poètica que connecta l'experiència visual amb la sensibilitat i emocional. Les 40 obres que componen l'exposició tenen com a fil conductor un dolor que vincula mites, llegendes, supersticions i tradicions populars amb l'antropologia de l'experiència i la narració de la quotidianitat. Sempre, amb un llenguatge poètic i simbòlic que permet apreciar el seu ritual personal en el procés creatiu i la força expressiva de les seves obres

Et poden
Interessar
...

817x68