banner-oro-1280x150

Exposicions

Óscar Abraham Pabón a la Galeria Fernando Pradilla

Óscar Abraham Pabón a la Galeria Fernando Pradilla
bonart madrid - 02/04/19
La Galeria Fernando Pradilla, presenta fins al 4 de maig, Matèria Creient, primera exposició individual a la galeria de l'artista Óscar Abraham Pabón (Sant Joan de Colom, Veneçuela, 1984). La mostra consisteix en una selecció dels últims treballs escultòrica cs i instal·lacions de l'artista juntament amb dibuixos i collages sobre cartró en què es posa de manifest el seu interès per la escultura, la filosofia i l'espai públic.
Pabón estudia arquitectura a la Universitat Nacional Experimental de Táchira a Veneçuela i més tard continua la seva formació a Europa, primer a la Rijksakademie van Beeldende Kunsten d'Amsterdam i actualment a l'Escola d'art i ceràmica La industrial de Barcelona on experimenta amb processos ceràmics aplicats a l'escultura contemporània.
Óscar Abraham Pabón desenvolupa un cos de treball lligat a pràctiques postescultóricas que es desenvolupen des de la segona meitat del segle XX on la ruptura amb la forma, la incorporació de nous materials i la investigació entre l'espai, l'entorn i el cos humà són els elements clau. "M'interessa l'apropiació i reconfiguració d'elements ja existents a la vida quotidiana que a partir de la repetició donin lloc a noves formes de coneixement i sentit." A aquests objectes, produïts majoritàriament amb elements de construcció com maons o ciment, l'artista incorpora una dimensió subjectiva a través de títols com Color, Matèria i memòria o Romanent, en la qual cada material adquireix un poder simbòlic que transcendeix a la forma i lliga amb caràcters propis de l'objecte ritual.
JP_Bonart-180x180-Online_inclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90