818x68-Bonart-IA

Notícies

El Museu Universitat de Navarra estrena l'òpera Oteiza

El Museu Universitat de Navarra estrena l\'òpera Oteiza
bonart pamplona - 06/04/19
El Museu Universitat de Navarra acull l'estrena de l'òpera Oteiza, Òpera en un acte de Juan José Eslava, una composició en un sol acte composta per Juan José Eslava que recrea el pensament de l'artista guipuscoà. Aquesta composició aborda l'energia inicial de l'ésser (desig, por existencial, recerca ...) es desenvolupa a través del joc, que desemboca en experiències estètiques vinculades amb diverses de les obres més significatives de l'artista.

Amb un format de monodrama, d'una hora aproximada de durada, l'obra es desenvolupa al voltant d'un actor-cantant, que interactua amb els elements escènics per recrear el pensament d'Oteiza. L'actor-cantant es busca, i aquesta recerca de l'ésser tanca un drama, una contradicció fonamental: no es troba. L'energia inicial de l'ésser (desig, por existencial, recerca ...) es desenvolupa a través del joc, que desemboca en experiències estètiques vinculades amb diverses de les obres més significatives de Oteiza, que estan al seu torn unides a records de la infància i al seu bagatge experiencial.

Oteiza és una producció d'Òpera de Cambra de Navarra, Museu Universitat de Navarra, Col·lectiu Artístic E7.2, Fundació Museu Jorge Oteiza, amb el suport de Govern de Navarra.


A la imatge,
Nial nou-180x178Banner-Flama-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...