FCC-Segell-banner4
La literatura centra les activitats de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

Notícies

La literatura centra les activitats de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

BONART-180x180-CervellsNial nou-180x178
La literatura continua tenint protagonisme a les activitats de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. En aquesta ocasió, els protagonistes són quatre personalitats del món literari i cultural català. En un acte conduït per Alba Granell el dimecres 10 d’abril a les 20 hores a l’Auditori, els autors Rafel Nadal, Marc Artigau, Sílvia Soler i Gerard Quintana presentaran les seves darreres obres en un format tertúlia. Rafel Nadal presentarà la novela ‘El fill de l’italià’, premi Ramon Llull, que explica l’odissea d’un grup de mariners italians que el 1943 es van refugiar a Caldes de Malavella.
 El premi Josep Pla per ‘La Vigília’, Marc Artigau, comentarà els detalls de la història d’un periodista que ha d’escriure una biografia per encàrrec. Sílvia Soler donarà a conèixer ‘El fibló’, protagonitzada per tres germans que hereten la casa d’Alella en la qual van créixer i decideixen anar-hi a viure. El músic Gerard Quintana presentarà el seu debut en el món de la novel·la amb l’obra ‘Entre el cel i la terra’, una història d’amor que retrata aspectes socials i polítics de la Catalunya de la segona meitat del segle XX. La presentació d’aquest dimecres és la tercera activitat del cicle ‘Córrer la Veu’, amb el qual Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019 proposa diferents iniciatives entorn de la lectura.

A la imatge, l'escriptora Sílvia Soler. 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022