BannerFCC_Bonart
Comencen les converses de la IX Setmana dels Rahola

Notícies

Comencen les converses de la IX Setmana dels Rahola

redacció girona - 16/02/21
Nial nou-180x178Impremta Pages - banner-180x178
La IX Setmana dels Rahola, el cicle d’activitats vinculades al periodisme i la comunicació que organitzen cada any la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, té programats aquesta setmana dos dels plats forts de la programació d’enguany, reduïda quant a activitats per la COVID-19.

  • El dijous 18 de febrer, a les 6 de la tarda, el director i conductor de Crims, Carles Porta, parlarà amb la periodista Paula Brujats sobre les claus de l’èxit del programa, en la conversa «Posant llum a la foscor».

  • El dissabte 20 de febrer, a les 12 del migdia, Toni Clapés, director del programa radiofònic Versió RAC1, serà el protagonista de la conversa «Periodisme i entreteniment en temps de COVID-19». L’acompanyarà la periodista Isabel Pascual.


Aquests actes, que tindran lloc a l’aula magna de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona, estan oberts a tothom amb inscripció prèvia obligatòria, que cal fer al web següent: http://www.premiscarlesrahola.cat/setmana-dels-rahola-2021/inscripcions/.  Les converses  també es podran seguir en streaming a través de l’enllaç http://www.ddgi.cat/endirecte.

També a la Casa de Cultura es pot visitar fins al 25 de febrer l’exposició «Rahola foto 2020. Fotografies presentades a l’onzena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local». Es tracta d’un recull dels treballs presentats a l’edició anterior dels premis en la categoria de la millor fotografia en premsa.

Avui, dimarts 16 de febrer, a les 6 de la tarda, visitaran l’exposició el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i el president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, Joan Ventura, juntament amb alguns dels fotògrafs que hi exposen els seus treballs. També hi participarà Carles Palacio, que va ser el guanyador del premi de fotografia de l’any passat.

Et poden
Interessar
...