FCC-Segell-banner4
L\'art multimèdia de Bruce Nauman arriba al Museu Picasso

Exposicions

L'art multimèdia de Bruce Nauman arriba al Museu Picasso

bonart màlaga - 09/04/19
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
El Museu Picasso Màlaga, carrer Sant Agustí 8, presenta Bruce Nauman. Estades, cossos, paraules, una exposició d'un artista multimèdia les innovadores aportacions giren entorn de la seva forma d'entendre l'art més com una activitat o un procés que com una producció d'objectes. Després de 25 anys, aquesta serà la seva primera gran mostra a Espanya.

L'obra de Bruce Nauman - amb abundants referències a la música, la dansa, la literatura i la filosofia- genera en l'espectador reaccions associades a la provocació, el conflicte, la tensió, la desorientació o l'angoixa, a través de la implacable repetició del llenguatge i la forma.
Bruce Nauman. Estades, cossos, paraules unirà gairebé un centenar d'obres que donen compte de la pluralitat significant amb què treballa aquest artista nord-americà, des d'estructures arquitectòniques, escultures, instal·lacions, neons, vídeos, fins dibuixos i serigrafies, fotografies, entre d'altres.

Aquesta exposició del Museu Picasso Màlaga ha comptat amb l'assessorament i suport dels principals galeristes que han representat a l'artista, Sperone Westwater Gallery de Nova York i la Konrad Fischer Galerie de Düsseldorf, marcant l'èmfasi en els vincles de l'artista amb Europa en un projecte amb obres procedents majoritàriament de col·leccions públiques i particulars europees.


A la imatge, obra de Bruce Nauman.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021